Hosting

Nieuw: hosting bij PAQT via Kubernetes

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau

Met PAQT.com blijven we investeren in kwaliteit. Zo ook in hosting. We willen optimale controle, onderhoud en gebruik blijven garanderen. Daarom zullen we in november en december van hostingoplossing wisselen. Daar hoort een nieuwe hostingpartner bij. We maken deze overstap in nauwe samenwerking met de beste Kubernetes-specialist van Nederland: Cyso B.V.

Nieuwe hosting bij PAQT

In plaats van te werken met fysieke hardware en losse servers, stappen we daarbij ook over naar ‘Infrastructure as Code’. Een principe waarbij onze opdrachtgevers de keuze hebben tussen ons nieuwe serverpark in Amsterdam, AWS of Microsoft Azure. Volledig serverless dus. En extreem veilig, snel en schaalbaar. Met bewezen technologie en voorzien van de laatste innovaties. Zo kunnen we altijd mee blijven groeien en voldoen aan de strengste internationale eisen en normen.

Overleg met kop koffie

Belangrijke voordelen

Deze switch brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

  1. Volledig gebruik van Kubernetes, dé softwareoplossing voor schaalbare hosting (ontworpen door Google).
  2. Met Kubernetes kunnen onze klanten kiezen voor Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure voor het internationaal opschalen van hun softwareapplicatie.
  3. Nóg meer vormen van (automatische) monitoring en daarmee een hogere beschikbaarheid van applicaties.
  4. Alle informatie (data, bestanden, logs, foutmeldingen, etc) blijven opgeslagen in datacentra in Nederland.
  5. De serverless infrastructuur zorgt ervoor dat de softwareapplicaties meer data, grotere databases en meer actieve verbindingen aankunnen.
  6. Kubernetes biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden met standaardmodules, waaronder meer out-of-the-box mogelijkheden voor Machine Learning en AI voor de software van onze opdrachtgevers.

Team Tech verzorgt de volledige migratie

Indien de productieomgeving van je softwareoplossing bij PAQT wordt gehost verzorgt Team Tech de volledige migratie naar ons nieuwe serverpark in Amsterdam, in afstemming met het team dat verantwoordelijk is voor de softwareoplossing. De apparatuur waarop de applicatie draait en de manier waarop deze beheerd wordt, is na de switch weer volgens de allerhoogste standaarden. Natuurlijk met behoud van de ISO 9001, 27001 en NEN 7510-certificeringen (PAQT, hostingprovider en datacenter). De werking is, zoals altijd, gegarandeerd volgens onze afspraken en wij zijn en blijven het aanspreekpunt voor vragen.

Alles in overleg

Migreren doen we altijd in overleg. Daarnaast testen we actief mee om ervoor te zorgen dat de softwareoplossing ook na migratie correct functioneert. Mocht je nu al vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

 

Neem contact met ons op

Ben je opzoek naar meer informatie of heb je vragen over de faciliteiten en veiligheid van Hosting bij PAQT?  Neem contact met ons op. 

Robert Horsmans

Alle artikelen