PAQT PLATFORM

Nieuw in de PAQT app: de Supportmodule!

Leestijd 3 min

Door Mike

Met het lanceren van de nieuwe Supportmodule luiden we bij PAQT de toekomst van softwareondersteuning in. Per 14 november a.s. komt deze functionaliteit automatisch beschikbaar via de PAQT app voor al onze opdrachtgevers. We leggen je graag uit wat er verandert.

Geen losse e-mails meer

Het makkelijker maken van ondersteuning voor een live applicatie is één van de meestgevraagde features in onze evaluatiegesprekken. Supportverzoeken verlopen al jaren via ‘PAQT Care’: de traditionele servicebalie. Die wordt per 14 november vervangen met de PAQT app. Bestaande supporttickets vanaf 1 september 2022 verhuizen mee.

We hebben voor de nieuwe Supportmodule goed geluisterd. Op basis van diverse interviews hebben we bijvoorbeeld ontdekt dat het handig is als meerdere stakeholders supportverzoeken kunnen indienen, maar we stellen automatisch de Technisch contactpersoon op de hoogte. En de Service Level Agreements (SLA’s) zijn aangescherpt, net als de mogelijkheid om een verzoek met hoge prioriteit aan te maken waardoor deze gegarandeerd voorrang krijgt.

 

Hoe werkt het?

Een ticket indienen is heel eenvoudig

Een supportverzoek dien je in door naar de supportpagina in onze PAQT app te gaan en bovenin op de blauwe button “Nieuw supportverzoek” te klikken. De supportpagina zit automatisch gekoppeld aan jouw team, je vaste Product Owner en Accountmanager ontvangen hier dus ook notificaties van.

Houd veilig wat vertrouwelijk moet blijven

De data en gegevens die gecommuniceerd worden zijn vaak gevoelig en meestal geheim. Daarom bieden we de mogelijkheid om een supportverzoek beveiligd te versturen. Deze optie wordt automatisch aangeboden tijdens het aanmaken van een nieuw supportverzoek.

Voortgang altijd inzichtelijk

We zullen bij een nieuw supportverzoek binnen één werkdag reageren. Afhankelijk van de gekozen urgentie & de SLA gebeurt dat sneller. We streven ernaar om alle supportverzoeken zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 weken af te handelen. Daarbij zie je altijd een actuele status en laten we je weten als we je hulp nodig hebben om de ondersteuning te leveren.

Hoge prioriteit mag – en kan

Het is mogelijk om een ticket in te schieten met ‘Hoge prioriteit’. We reageren dan binnen 2 uur en komen dan binnen 6 uur met de oplossing. Allemaal geïntegreerd via dezelfde supportmodule.

PAQT Robert Horsmans

De toekomst van samen software ontwikkelen

Met de livegang van de Supportmodule werken we door aan nieuwe verbeteringen. Zo zullen we in Q1 de Applicatiemanagementmodule lanceren, waarmee ook het onderhoud & welzijn van je softwareoplossing real-time inzichtelijk zal worden. Dat is het nu al, maar alleen voor ons – en daar gaan we verandering in brengen. Daarnaast organiseren we binnenkort feedbacksessies om bestaande functionaliteiten verder te verbeteren.

Alle artikelen