Nominatie

PAQT voor de vierde keer genomineerd voor een Dutch Interactive Award

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau

Ieder jaar reikt Emerce de Dutch Interactive Awards (DIA) uit voor het beste interactieve online werk. Dit jaar zijn we voor de 4e keer genomineerd, nu samen met de Provincie Utrecht, in de categorie 'digitale transformatie'. We zijn supertrots dat de professionele vakjury PAQT en Provincie Utrecht hiermee erkent als een van de beste voorbeelden van digitale transformaties in Nederland.

Trambaan case Provincie Utrecht - PAQT

Yes! Ons samenwerkingsplatform voor de Utrechtse trambaan is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie Digitale Transformatie.

Het platform van Provincie Utrecht zorgt voor een veel snellere toegangsverlening, veel meer inzicht in gepland onderhoud, de status van iedere aanvraag, de rollen en rechten van ieder persoon en de benodigde certificaten om het werk te mogen uitvoeren.
Het strak vormgegeven proces zorgt voor een veiligere omgeving voor zowel reizigers als werknemers.

Vrijdag 21 juni is de pitch voor de vakjury, de uitreiking is op donderdag 8 juni. Fingers crossed!

Lees hier meer over hoe we het platform gebouwd hebben.

Vorig jaar wonnen we samen met VoorleesExpress in de categorie ‘communities’.

 

wesley van poppelen
We hebben te maken met complexe materie maar PAQT heeft deze snel eigen gemaakt. Al in de eerste demo’s liet PAQT zien dat zij in staat zijn om het proces te doorgronden en te optimaliseren. Hierdoor is de ontwikkeling van het platform soepel en transparant verlopen.
Wesley van Poppelen V&G Coördinator en Veiligheidsadviseur Trambedrijf Beheer & Onderhoud bij de provincie Utrecht

Alle artikelen