Technieken

React Native

Opensource framework voor mobiele applicaties.

PAQT React native

Dezelfde broncode voor iOS, Android en web apps

React Native is een opensource JavaScript-framework waarmee we mobiele applicaties ontwikkelen. Het unieke is dat de applicatie met dezelfde broncode geschikt is voor meerdere platformen. Mobiele apps zijn hierdoor sneller te ontwikkelen en uit te breiden en makkelijker te onderhouden.

Het framework zelf is gemaakt door Facebook en was oorspronkelijk bedoeld voor eigen gebruik. Inmiddels is React Native dus opensource en door iedereen te gebruiken. Het wint snel aan populariteit en wordt onderhouden door duizenden developers over de hele wereld. Ook bij PAQT werken we er graag mee.

Ian - PAQT software
React Native stelt me in staat om met een voor mij bekende programmeertaal heel professionele apps te ontwikkelen. Dat voelt als een superkracht! React biedt veel tools die je werk uit handen nemen. Zonder al te veel setup duik je zo de code in en kun je in korte tijd een prototype ontwikkelen.
Ian Back-end developer
PAQT react native framework

Veel tijdwinst

Een framework heeft als voordeel dat er tal van eerder ontwikkelde en veelvuldig geteste componenten zijn voor veelvoorkomende functionaliteiten. Net als bij frameworks als Vue.JS en Laravel betekent dat een flinke tijdwinst. Maar React Native heeft nog een ander groot voordeel: dezelfde app kan op verschillende platformen draaien.

Je hoeft dus geen aparte code te schrijven voor bijvoorbeeld Android en iOS.

Our standards

Voorbeelden van React Native projecten

Veel bedrijven gingen je voor. PAQT ontwikkelde al maatwerk software, koppelingen en webapplicaties voor talloze bedrijven, instellingen en overheden. Bekijk de React Native succescases van organisaties die hun oplossing door PAQT lieten maken.

Bekijk alle cases

Duurzamer samenwerken

Of het nu voor het web is of voor mobiel: het ontwikkelen van applicaties is teamwork. Software is nooit ‘af’ maar wordt continu doorontwikkeld. React Native maakt het samenwerken aan een applicatie efficiënter, tussen developers maar zeker ook met de opdrachtgever. Code reviews, aanpassingen en uitbreidingen zijn snel en eenvoudig uit te voeren.

PAQT framework react native
React native devices PAQT

Voordelen React Native

  • Dezelfde code voor iOS en Android
  • Sneller mobiele apps ontwikkelen
  • Flexibel en razendsnel code aanpassen en testen
  • Opensource framework dat continu verbeterd wordt
  • Transparant en eenvoudig overdraagbaar

Advies nodig? We helpen je graag.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek