Nieuws

Tijd voor rebranding van Way2Web!

Leestijd 3 min

Door Dagmar Ingelse
  • News

Zo’n 10 jaar geleden besloten twee studievrienden Technische Bedrijfskunde om samen een bedrijf te starten onder de naam Way2Web. Inmiddels mag je de snelgroeiende onderneming gerust een gevestigde naam in softwareland noemen. Toch is het de hoogste tijd voor rebranding. Hier leggen we uit waarom.

PAQT wordt Way2Web
Way2Web wordt PAQT

Van websites naar next level softwareoplossingen.

De roots van de familie van Robert liggen in de aannemerij. Maurits handelde niet alleen al op school in computeronderdelen – hij verhuurde ook medescholieren en studenten als developers. Samen iets ‘bouwen’ in de IT lag dan ook voor de hand. Eerst websites en webshops. Maar al snel vooral slimme oplossingen vanuit technisch bedrijfskundig perspectief.

In 2018 scherpten we onze klantbelofte aan met Next Level Software voor opdrachtgevers die hun nek uitsteken en het verschil willen maken. Next level software betekende ook: de lat zo hoog mogelijk leggen als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Een doelstelling die onder andere heeft geresulteerd in onze ISO/NEN-certificeringen.

Van next level software naar digitaal partnership

Inmiddels is het tijd voor een volgende kwaliteitsslag. Way2Web wil digitalisering voor iedereen mogelijk en vooral makkelijk maken. Met onze bedrijfskundige expertise en onze zelfstandig werkende teams met zeer bevlogen en betrokken specialisten, kunnen we dat ook waar maken.

Doeltreffend digitaliseren vraagt om het volledig ‘herdenken’ en digitaal vormgeven van al je activiteiten. Dat kunnen veruit de meeste organisaties niet zelf. En dat kan een traditionele softwareleverancier niet alleen. Het is tijd voor intensief en duurzaam samenwerken binnen echte digitale partnerships.

Software implementeren = samenwerken

Precies op dat partnership ligt vanaf nu onze focus. Onze teams zijn er klaar voor (en hebben er zin in). Onze processen zijn er helemaal op ingericht. En met ons nieuwe samenwerkingsplatform is de opdrachtgever realtime van alles op de hoogte, direct betrokken en altijd ‘in control’. Nu alleen nog een merk dat beter bij ons past.

PAQT platform digital
Way2Web wordt PAQT

Op naar de toekomst

Dankzij fantastische opdrachtgevers, medewerkers en partners, kijken Maurits en Robert met veel plezier terug op de Way2Web-jaren – maar ze zijn vooral razend enthousiast over wat er komen gaat! Op 1 september lanceren we ons nieuwe merk en ons nieuwe platform. We nodigen je van harte uit om straks een kijkje te nemen!

Alle artikelen