Het administreren van een vastgoedportefeuille kan complex en tijdrovend zijn. Voor vastgoedadviseur REDEPT Cresa ontwikkelde PAQT een vastgoedapplicatie die het beheer aanmerkelijk makkelijker en minder foutgevoelig maakt: MyLeaseAdmin.

Slimme oplossingen voor complexe en vaak onnodig tijdrovende activiteiten – PAQT ontwikkelt digitale oplossingen voor de vastgoed branche.

PAQT denkt niet alleen mee in de technische oplossing, maar ook over de toepassingsmogelijkheden voor de gebruiker en het optimaal ‘vermarkten’ van de tool. Het brainstormen over procesinnovatie aan het begin van het project, heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het eindproduct.
Leon van Leersum Partner

Rekening houden met alle details

Vastgoed wordt gehuurd voor een lange termijn met redelijk wat voorwaarden. Maar ook panden in eigendom vergen veel administratie. Voor het bijhouden van al die contracten, afspraken, opzegtermijnen, verlengingen en opties gebruiken veel organisaties Excel of Outlook Agenda.

Excel en Outlook zijn echter foutgevoelig. Er gaat regelmatig iets mis en je hebt geen inzicht in de historie. Met het vertrek van een medewerker kan het overzicht snel zoek zijn. Zo kan bijvoorbeeld een contract ongewenst automatisch worden verlengd. Een fout die met gemak in de honderdduizenden euro’s kan lopen.

PAQT vastgoedapplicatie REDEPT Cresa

Betaalbare, doeltreffende, gebruiksvriendelijke vastgoedapplicatie

Uitgebreide professionele pakketten zijn voor veel kleine en middelgrote organisaties te omvangrijk en vaak te duur in aanschaf. PAQT ontwikkelde daarom voor REDEPT Cresa een krachtige vastgoedapplicatie helemaal afgestemd op de klanten van REDEPT Cresa: de eindgebruikers van vastgoed.

MyLeaseAdmin

De met Laravel ontwikkelde applicatie MyLeaseAdmin maakt het voor organisaties makkelijk om op een doeltreffende en kostenefficiënte wijze huurcontracten en eigendomspanden te administreren.

Gebruiksvriendelijkheid stond centraal bij de ontwikkeling en dat betekent: eenvoudig te gebruiken, ontdaan van overbodige opties en makkelijk te onderhouden.

Realtime beheer op ieder device

In tegenstelling tot Excel en Agenda is de applicatie voor iedereen toegankelijk via desktop, tablet of smarthpone. De vastgoedportefeuille wordt realtime beheerd vanuit een robuuste cloud database. Wanneer taken in de applicatie moeten worden opgevolgd, verzendt de applicatie automatisch een e-mail.

Ook complexe situaties, met meerdere panden en veel voorwaarden, termijnen en contracten zijn met vastgoedapplicatie MyLeaseAdmin eenvoudig te beheren. Het bevordert bovendien een sterke onderhandelingspositie – door overzicht, inzicht en timing kom je ‘slimmer’ aan tafel bij het maken van nieuwe afspraken.

Krachtig en gebruiksvriendelijk

  • Prettig, begrijpelijk en strak design
  • Noodzakelijke acties in handig dashboard na notificatie via e-mail
  • Overal en direct toegang via desktop, laptop, tablet en smartphone

Stabiel en veilig

  • Stabiele Laravel applicatie
  • Veilige opslag in de cloud (ISO27001)
  • Realtime vastgoedbeheer

Succesvol en schaalbaar

  • Al > € 1.500.000 bespaard door voorkomen van fouten met contracten
  • Honderden panden voor tientallen eigenaren in beheer
  • Schaalbaar reseller model – ook bruikbaar door andere vastgoedadviseurs

Terug naar overzicht

PAQT ambitie

Overtuigd?

Vertel ons je ambitie. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf