Hoe ziet een samenwerking met PAQT eruit?

Bij Business intelligence specialist PAQT werken we Agile, in vaste ontwikkelteams. We werken niet vóór, maar mét onze klanten. Dat betekent dat we gezamenlijk doelen vaststellen op basis van jouw ambities. Vervolgens verbinden we ons volledig aan dat doel, waarbij we onze volgende stappen continu bijstellen, naar aanleiding van de behaalde resultaten en de kennis die we onderweg opdoen. We werken het liefst voor lange termijn samen met onze relaties, omdat wij geloven dat langdurige samenwerking tot betere resultaten leidt.

Bewezen methodiek

Wij hebben een bewezen methodiek RISE waarin jouw ambities centraal staan. Vanuit die ambitie, die we eerst volledig willen doorgronden, maken we de vertaling naar een helder plan van aanpak. Dat doen we in vaste teams, waarin experts uit verschillende disciplines samenwerken. Maar ook samen met jou als klant. Alsof we je directe collega’s zijn: één team één taak. Zo werken we al binnen één week naar oplossingen die echte waarde opleveren voor je organisatie.

Overige veelgestelde vragen

 • Wat houdt data driven, of datagedreven werken in?

  Succesvolle organisaties maken beslissingen op basis van feiten. Die zijn gebaseerd op data en slim weergeven in dashboards die inzicht geven. Zo zijn organisaties beter in staat om de markt te monitoren, hier snel op in te spelen, met als gevolg betere prestaties en hogere winsten.

  Lees meer over datagedreven werken
 • Hoe snel kan ik beschikken over een BI dashboard?

  Het opzetten van een dashboard is afhankelijk van de hoeveelheid data die we moeten ontsluiten, en hoe deze nu staat opgeslagen. Soms is eerst een transformatie van data nodig, omdat gegevens op verschillende plaatsen anders staan opgeslagen.

  Lees meer over business intelligence dashboards
 • Welke technieken worden gebruikt voor Data en BI?

  Onze basislijst bestaat uit de meestgebruikte software, maar het is onmogelijk om alle opties te noemen. In overleg met onze experts kunnen we alle mogelijkheden onderzoeken en zetten we de beste techniek voor jouw vraagstuk in.

  Bekijk de lijst van veel gebruikte technieken voor Data & BI
 • Wat is het PAQT dataplatform?

  Het PAQT dataplatform is als het ware een slimme stekkerdoos waar veel databronnen direct aan kunnen worden gekoppeld, zonder dat er daar uitgebreide softwareontwikkeling bij komt kijken. Meer dan vijftig standaard API koppelingen zorgen dat je binnen no-time inzicht hebt in je data. Zo koppelen we eenvoudig meerdere online omgevingen aan elkaar en kunnen we gegevens in meerdere formats laten zien.