Nieuw platform biedt solide basis voor groei en online community VoorleesExpress

Leestijd 5 min

Stichting VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen die moeite hebben met taal extra aandacht krijgen. Vrijwilligers helpen deze kinderen (en hun gezinnen) niet alleen door voor te lezen, maar ook met taalspelletjes, video’s, handige websites en andere manieren om lezen en taal een vaste plek in een gezin te geven. Dit gebeurt gedurende 20 sessies - thuis, online of op een openbare locatie.

Van een hand vol vrijwiligers naar een een organisatie met ruim 400 locaties

Wat 15 jaar geleden begon met een handvol vrijwilligers en 10 gezinnen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland is inmiddels een organisatie met 400 locaties en ruim 6000 vrijwilligers die duizenden gezinnen ondersteunen. En de vraag neemt alleen maar toe.

Voor Stichting VoorleesExpress werd het dan ook de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een solide, veilig en veelzijdig platform om de digitale werkmethodiek nog makkelijker aan te bieden, vrijwilligers te ondersteunen, tips en materialen te delen in een online community, en om makkelijk en snel te kunnen rapporteren over de resultaten. Een kolfje naar de hand van PAQT uiteraard.

Team Falcon dark

Team Falcon

Team Falcon, gespecialiseerd in mobiele apps en oplossingen voor non-profit organisaties is samen met Stichting VoorleesExpress met deze mooie (en maatschappelijk relevante) uitdaging aan de slag gegaan.

Ook op zoek naar een slim platform om beter samen te werken? Start je project vandaag nog.

PAQT Alex
“Dit platform brengt structuur en efficiëntie in de werkwijze van de VoorleesExpress, waardoor er meer tijd en middelen beschikbaar zijn voor de inhoud van het werk. Ook wanneer de organisatie de komende jaren nog verder groeit. De vrijwilligers worden niet alleen optimaal ondersteund, maar krijgen via dit platform ook alle ruimte om samen een echte online community te worden. Een community om te leren, tips te delen en elkaar te inspireren!”
Alex Esser Product owner, Team Falcon

Alle artikelen

PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf