Op naar 2023

Terugblikken, reflecteren en vooruit kijken

Leestijd 5 min

Door Robert Horsmans
  • Blog

Zo tegen het einde van het jaar is het tijd om terug te blikken en te reflecteren op het afgelopen jaar. Dit jaar stond voor ons in het teken van impact. Impact voor onze opdrachtgevers, maar ook de impact op onze eigen groei. Zowel in mensen, ruimte als in het optimaliseren van onze eigen interne processen. We staan nu al te popelen om er een fantastisch 2023 van te maken. Een jaar waarin we samen met al onze geweldige opdrachtgevers, teams en partners verder willen groeien.

Een magistraal jaar

We zijn met meer dan twintig procent gegroeid, hebben het supportproces geautomatiseerd en verbeterd, onze kantoorruimte verdubbeld en hebben veel nieuwe collega’s én opdrachtgevers mogen verwelkomen in ons hoofdkwartier. Maar één ding is hetzelfde gebleven: onze teams werken nog steeds met veel passie en plezier aan uitdagende softwareoplossingen.

FONK150

Er viel veel te winnen

Dit jaar wonnen we een gouden DIA award, mochten we ons voor het vijfde jaar op rij FD Gazelle noemen en stonden we weer in de FONK150 Beste Bureaus. En dat met een eervolle vermelding, want we staan dit jaar in de top vijf van de categorieën “meest creatief” en “meest effectief”. Ook op het gebied van informatiebeveiliging scoorden we uitzonderlijk goed. Na een audit door een speciaal team van een grote multinational sleepten we maar liefst een 9,6 in de wacht.

Ruimte voor verbetering

Dankzij het klanttevredenheidsonderzoek van FONK en vele audits hebben we geleerd waar er voor ons nog kansen liggen om te blijven verbeteren. Want op alle vlakken streven we naar een 10! Een mooi voornemen voor 2023, waaraan we met zijn allen hard gaan werken. Met als extra ambitie dat we ook volgend jaar weer 25 procent willen groeien en nog meer samenwerkingen willen aangaan.

Vincent en Lana in gesprek over software

All about impact

We hebben in 2022 ontdekt dat het allemaal draait om succesvol samen impact maken. Hoe gaan we dat realiseren in 2023? Door samen met onze opdrachtgevers impactvolle software te bedenken, bouwen en onderhouden. In samenwerkingen die veel verder reiken dan het nieuwe jaar, maar voor lange tijd voortduren. Zodat we samen verder komen. Gestructureerd, vanuit een bedrijfskundige visie en met passie voor het vak.

Tot slot

We kijken met veel plezier terug op een fantastisch jaar. Met dank aan al onze inspirerende opdrachtgevers, partners en medewerkers. Maar we kijken natuurlijk vooral uit naar 2023. Een jaar waarin we samen nog meer impact gaan maken zodat het leven van miljoenen mensen elke dag een stukje beter wordt.

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)