SecureLogin is een Single Sign-on applicatie speciaal ontwikkeld voor de financiële en administratieve dienstverlening. Met slechts één keer inloggen kun je alle bedrijfssoftware beheren vanuit een overzichtelijk en gepersonaliseerd dashboard.

Snel, compliant en koppelbaar door een open architectuur – PAQT ontwikkelt digitale oplossingen voor de FinTech sector.

PAQT Single Sign-on

Orde in de chaos van applicaties

Het aantal programma’s dat een gemiddeld MKB-bedrijf gebruikt voor alleen al de financiële en administratieve activiteiten is vaak erg groot. Denk bijvoorbeeld aan boekhoudsoftware, personeelsdossiers, loonadministratie en financiële rapportage. Dat kan eenvoudiger en veiliger, vonden de mensen achter SecureLogin. Met PAQT als technische partner is daarvoor binnen afzienbare tijd een nieuwe applicatie ontwikkeld.

Continu vernieuwen en verbeteren

Voor SecureLogin zijn twee onderdelen van de applicatie essentieel, namelijk de veiligheid en de schaalbaarheid. De applicatie moet geschikt zijn voor onbeperkte groei en veel gebruikers en koppelingen met programma’s aankunnen. Daarnaast moet natuurlijk de veiligheid van gebruikers absoluut gegarandeerd worden. Een Single Sign-on applicatie is erg gevoelig voor aanvallen, aangezien er veel te halen valt. Daarom is het goed beveiligen en versleutelen van gegevens topprioriteit voor SecureLogin.

PAQT single sign on

Efficiënte modulaire opbouw

In een echte start-up stijl is de hele applicatie modulair opgebouwd. Elke klant heeft zijn eigen omgeving, er is een groot aantal beschikbare rollen en er zijn vele koppelingen beschikbaar. SecureLogin is zo geprogrammeerd dat alle lagen putten uit dezelfde code. Updates hoeven daardoor maar één keer voor de hele applicatie en alle gebruikers plaats te vinden. Dat is bovendien veiliger én sneller.

Topniveau encryptie

Na uitgebreid onderzoek is gekozen voor een encryptie-methode die sinds kort ook door de goed beveiligde cyberlocker MEGA wordt gebruikt. Naast verschillende hoogwaardige veiligheidsprotocollen, gebruikt SecureLogin onder andere je eigen wachtwoord als encryptie van wachtwoorden van externe applicaties. Hackers kunnen daardoor de wachtwoorden niet kraken omdat ze je wachtwoord niet kennen!

Specificaties

  • OAUTH2 en API-koppelingen met o.a. Twinfield, Exact, Loket.nl
  • Gefaseerd testprotocol
  • Selenium automated-testing
  • Custom code in robuust applicatieframework

PAQT als technisch partner voor Single Sign-on applicatie

SecureLogin is permanent in ontwikkeling. Maandelijks worden updates uitgevoerd, functies toegevoegd en nieuwe koppelingen gemaakt. Als technisch partner speelt PAQT daarbij een belangrijke rol. Zo zijn de testprotocollen gedeeltelijk geautomatiseerd en worden sprints in SCRUM-stijl uitgevoerd. Alles natuurlijk in zeer goede samenwerking met de klant.

Veiligheid topprioriteit

  • Topniveau encryptie en veiligheidsprotocollen
  • Slim uitgedachte oplossing voor encryptie zorgt ervoor dat ook binnendringen op de server niets uithaalt

Hoge snelheid doorontwikkelen

  • Code wordt maandelijks en pro-actief geüpdatet
  • Nauw contact met key-users voor het verzamelen van feedback

Modulair opgebouwd

  • Klaar voor verdere groei en nieuwe features
  • Koppelingen individueel bij te werken en up-to-date te houden

Terug naar overzicht

PAQT ambitie

Overtuigd?

Vertel ons je ambitie. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf