SaaS

Waarom Saas ontwikkelen met PAQT?

Leestijd 5 min

Door Maurits Dijkgraaf

Met de jarenlange ervaring van onze ontwikkelteams, de kennis van onze SaaS specialisten en onze beproefde werkmethode Rise maken we jouw SaaS samen tot een groot succes.

PAQT Robert en Maurits

Advies van een ervaren SaaS consultant

Iedereen die met een goed idee voor SaaS bij PAQT aanklopt, krijgt te maken met onze SaaS specialist. Deze ervaren consultant stelt kritische vragen, om je idee volledig te doorgronden. Het is fase één van ons ontwikkelproces Rise. We willen je idee volledig begrijpen! Welk probleem wil je oplossen? Wie zijn de potentiële klanten? Willen zij ervoor betalen? Zijn er al vergelijkbare producten op de markt? We willen echt met je meedenken om er samen een succes van te maken.

In deze fase zijn we best een beetje streng voor je. Onze SaaS consultant belicht je idee van alle kanten om te kijken wat de haalbaarheid is. Zijn er vragen die je niet kunt beantwoorden? Dan helpen we je om de antwoorden te vinden. Wanneer je idee ondanks alle kritische vragen overeind blijft, heb je iets vernieuwends met potentie in handen!

De consultant is er om je te helpen. Hij helpt je bijvoorbeeld met al jouw vragen. Kan ik altijd bij de broncode?  Bij wie ligt het intellectueel eigendom? Hoe zit het met continuïteit van mijn product? Welke vraag je ook hebt, onze SaaS specialisten kennen het antwoord.

Gestructureerd proces

Blijkt jouw idee een gat in de markt, dan gaan we verder in het proces. We maken een product design om je idee vorm te geven. Hoe werkt je product? Hoe gaat het eruit zien? Door een prototype zelf te testen, maar ook aan een deel van de markt te laten zien, komen we tot nieuwe inzichten die we meenemen naar de volgende fase: een plan van aanpak. Gezamenlijk bepalen we de doelen. We werken nadrukkelijk als één team via het PAQT samenwerkingsplatform. Daardoor houd jij de regie en blijft alles transparant. Want effectief SaaS ontwikkelen draait om goede samenwerking. Wanneer iedereen achter het plan staat, werken we in korte sprints aan de ontwikkeling van je SaaS product.

Ontdek Rise

Gespecialiseerde SaaS teams

Bij PAQT werk je nauw samen met je eigen ontwikkelteam. Ieder team heeft een eigen specialisatie. De teams die gespecialiseerd zijn in SaaS hebben veel expertise op het gebied van hosting, SLA support, applicatiebeheer en app assessments.

Omdat goede samenwerking essentieel is, vinden wij het belangrijk dat er een goede klik is met het team. Daarom bepaal je bij ons zelf met welk team je het liefst samenwerkt.

 

Daarom werken met PAQT:

  • Ervaren SaaS consultants en developers
  • Bewezen projectmethodiek Rise
  • Altijd inzicht in de status van je project
  • 100% transparant, en jij houdt de regie

Klanten die je voorgingen

We hebben bij PAQT al vele SaaS producten mogen ontwikkelen in samenwerking met onze klanten. Benieuwd welke klanten je voorgingen? Bekijk onze inspirerende cases.

Bekijk alle cases
PAQT Maurits Dijkgraaf

Strategische IT samenwerking

PAQT helpt ondernemers die hun ambitie waar willen maken. Of het nu gaat om gloednieuwe software, of het naar de ‘next level’ brengen van bestaande SaaS. Met je eigen gekozen en vaste ontwikkelteam als verlengstuk van je eigen organisatie, bouwen we samen aan jouw SaaS oplossing.

Wil je SaaS ontwikkelen en ben je opzoek naar een strategische IT samenwerking in SaaS software? Bekijk de speciaal ingerichte SaaS desk voor meer informatie.

Naar SaaS desk

Meer over Informatie over SaaS

Alle artikelen

PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf