Vacature

Full-stack developer (medior/senior)

 • 32 - 40 uur
 • Hybride

Wil je in een hecht en ervaren team aan complexe, innovatieve en kwalitatieve applicaties werken? Lees dan snel verder of onze full-stack developer rol je interessant lijkt!

Solliciteer direct

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65 of via Whatsapp:

Via het formulier hiernaast reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot snel!

Kelvin Verbeek
IT Recruiter
Kelvin

Wat ga je doen?

Als developer bij PAQT werk je met jouw scrumteam aan innovatieve applicaties voor onze opdrachtgevers. SaaS, ERP of software platform: wij zijn van alle markten thuis. Wij werken langere tijd met onze opdrachtgevers samen. Daarom leveren we ook altijd hoge kwaliteit, zodat na de oplevering de applicatie onderhoudsvriendelijk blijft.

Dankzij onze werkwijze RISE weet je precies voor welk probleem je een oplossing bouwt. We maken gebruik van coding standaarden en frameworks als Vue.js en Laravel/Symfony. Ook maak je intuïtieve interfaces voor data endpoints via RESTful/OpenAPI en GraphQL API’s. Daarnaast werk je met je team en de klant samen in sprints met duidelijke doelen. Code reviews van collega’s en uitgebreide tests behoren ook tot de standaard werkzaamheden. Verder heb je elke maand de tijd om kennis op te doen aan de hand van je interessegebieden. Denk aan kennissessies, persoonlijk ontwikkelplan en onze imPAQT day.

Softwareontwikkeling developer wijst naar scherm

Oftewel

 • Je bouwt, onderhoudt en verbetert innovatieve en bedrijfskritische applicaties.
 • Je schrijft tests (unit, feature en browser).
 • Je plant de sprints en projecten met jouw team en zorgt voor een soepel draaiende applicatie.
 • Met code reviews teamleden elkaar beter en soepeler code op te leveren.

Wat we jou bieden

Je krijgt bij PAQT volop de kans om jezelf als developer te ontwikkelen. Allereerst natuurlijk omdat je wordt uitgedaagd door aan innovatieve en bedrijfskritische applicaties te werken, die het verschil maken voor onze opdrachtgevers. Maar ook door opleidingen te volgen, kennissessie en conferenties bij te wonen, en door onze maandelijkse imPAQT day: een volle werkdag waarin jij je volledig kunt verdiepen in een thema naar keuze.

Vanuit huis werken is geen probleem. De meeste teams zijn twee dagen op ons kantoor in Utrecht, dat van alle gemakken is voorzien. Van de compleet uitgeruste werkplekken in jullie teamruimte, tot aan een complete gameroom om even tussendoor te ontspannen. Werktijden zijn flexibel, rondom je dagstart en meetings beslis je zelf of je bijvoorbeeld eerder al begint dan je dagstart, of na de ochtendspits naar kantoor gaat.

Een salaris- en functiehuis

Bij PAQT verwachten een bovengemiddeld werkniveau. Je mag daarom ook een bijpassend bovengemiddeld salaris verwachten. Ons uitgangspunt is om boven het gemiddelde van de markt te betalen en zo méér dan marktconform te zijn. Elk jaar voeren wij een benchmark uit om daaraan te voldoen.
We hanteren een functie- en salarishuis dat is opgebouwd volgens de standaarden van onze branchevereniging: de DDA. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je functie, leeftijd, kennis en ervaring.
Het salaris bij deze functie ligt tussen 3.200 – 5.500 euro.

Team Falcon - php software ontwikkelen

En verder bieden wij

 • Laptop van de zaak
 • Pensioenregeling
 • Thuiswerkvergoeding en -budget
 • Reiskostenvergoeding
 • Compleet verzorgde kantoorlunch (kleine eigen bijdrage)

Wie zoeken wij?

We zoeken een teamlid dat samen met collega’s en onze opdrachtgevers de mooiste oplossingen wil bedenken, bouwen en onderhouden. In nauwe samenwerking vertalen jij en je team de ambities van onze opdrachtgevers naar kwalitatieve software, die het probleem naadloos oplost. Die problemen zijn soms best complex, maar daar loop je eerder warm voor, dan voor weg. Je werkt secuur en doet liever twee tests te veel, dan eentje te weinig.

Jelmer en Arlon - development

Daarbij vragen we

Sowieso

 • Aantoonbare kennis van Vue.js met Nuxt.js, of van React.js met Next.js of Nest.js
 • Gedegen kennis van en ervaring met PHP
 • Commerciële ervaring met tenminste één PHP framework (bijv. Laravel/Symfony)
 • Goede kennis van webtechnologieën (HTML5, MySQL, RESTful, AJAX, websockets)

En het liefst ook:

 • Een aantal jaar commerciële ervaring met Vue.js, NPM/Yarn en Webpack
 • Je hebt affiniteit en ervaring met open source
 • Bekendheid met Agile Scrum

Waar ga je je inhoudelijk mee bezig houden?

Als Full-stack developer werk je zowel aan de back-end alsook aan de front-end van complexe projecten. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën naar concrete software oplossingen en werkt met je team aan software-ontwikkelingstrajecten die op de roadmap staan.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare code door toepassing van gestandaardiseerde modules/packages en het onderzoeken van nieuwe technieken. Samen met het scrumteam lever je het programmeerwerk op tijd.

PAQT Maurits OnderNamen

Over PAQT

PAQT is de vaste techpartner van diverse soorten opdrachtgevers. We bedenken, bouwen en onderhouden software vanuit een bedrijfskundige visie. We werken langdurig samen met onze opdrachtgevers. Organisatiedoelstellingen zijn leidend voor de applicaties die we bedenken. We praten pas over techniek wanneer het team het strategisch belang van de oplossing volledig begrijpt. Dat inzicht creëert namelijk wederzijds begrip en daarmee de allerbeste oplossingen. Hetzelfde team blijft daarna eerste aanspreekpunt voor service, onderhoud en eventuele doorontwikkelingen. Met onze gestructureerde werkwijze creëren we oplossingen die impact maken. Want wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

PAQT, where code meets creativity.

Bij PAQT is code meer dan alleen syntax. PAQT is niet zomaar een softwarebedrijf, het is een plek waar jouw code echt verschil maakt. Waar je het werk van anderen makkelijker, zelfs beter maakt. Waar je problemen oplost, en ook meteen drie stappen vooruitdenkt.

Bij PAQT is gestructureerd werken de basis voor innovatie. En die structuur, daar gaan we ver in. Als de basis goed is, zijn problemen snel opgelost. En dan wordt het pas echt leuk. Dan gaat het verder dan programmeren. Bij PAQT krijg je alle ruimte om creatief te zijn en te experimenteren. We winnen niet voor niets prijzen met onze software.

Samenwerking is bij PAQT niet zomaar een woord, het is de backbone van de kwaliteit die we leveren. Door samen te werken en ideeën te delen, met elkaar en met de klant, bereiken we het beste eindresultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn. Jij maakt deel uit van ons zelforganiserende team en jouw bijdrage is essentieel voor het succes dat we samen behalen.

Bij PAQT moedigen we je aan om voortdurend relevant te blijven. Jouw drive om je te ontwikkelen en continu te verbeteren, houdt de software op de hoogste kwaliteit. En dus stellen we alles in het werk voor jouw ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelplan tot de befaamde ImPAQT days. Als jij blijft groeien, blijft PAQT dat ook.

Sleep
 • Leuke bedrijfsuitjes en borrels

  Footy - PAQT

  Af en toe een echt leuk uitje en geregeld een informele borrel op kantoor.

 • Gezellig kantoor in Utrecht

  Consultant en PO in bespreking - PAQT

  De sfeer is informeel, rustig en we hebben uitstekende koffie en een verzorgde lunch.

 • Toffe gameruimte

  Gameroom PAQT

  Een dubbele PS5, race simulator en tafelvoetbal zorgen voor ontspanning.

 • Award winning projecten

  DIA Award PAQT

  Gouden Dutch Interactive Award voor beste online community.

 • Goed bereikbaar

  PAQT - php developer Mannes

  Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS. Met de auto 3 minuten vanaf de A12 afslag Kanaleneiland.

 • Kennissessies

  Arlon

  Naast conferenties die je mag bijwonen worden ook interne kennissessies gegeven waar collega’s interessante onderwerpen toelichten.

 • Aandacht voor ontwikkeling

  Jan en Ricardo

  We besteden structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen.

 • Hechte teams

  Cliff en Ozan

  We werken in hechte teams die beschikken over gedegen technische kennis.

Jos
Ik ben hier gaan werken, omdat PAQT duurzaamheid van de code boven snelheid stelt en een hoge mate van DoD heeft. Daarnaast zijn er binnen PAQT vele groei mogelijkheden die worden bevorderd om te nemen.
Jos Lead Developer
Arlon
Ik ben hier gaan werken om nog meer te leren over het werken binnen professionele development bedrijven en om te leren hoe een code voor grote projecten goed en gestructureerd wordt opgezet. Daarnaast word ik hier gewaardeerd voor wie ik daadwerkelijk ben.
Arlon Manager Engineering
Kevin
De projecten hier zijn echt cool. Maar ook van zo’n hoog niveau, niet normaal. Dat merk je zodra je de code opent. Dan zie je dat er over alles goed is nagedacht. Alles waar ik dacht: ‘zou het zo werken?’, werkt zo. Het is altijd heel logisch gebouwd allemaal.
Kevin Developer

Interesse?

We hebben een gezellig kantoor waar altijd verse bonenkoffie met een stroopwafel klaarstaat, dagelijks zorgen we voor een goede lunch en regelmatig drinken we samen een biertje.

Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS, beide in 10 minuten. Met de auto 3 minuten vanaf de A12.

Lees hieronder hoe ons sollicitatieproces eruit ziet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Content marketeer Louis

Sollicitatieproces

 1. Je verstuurt je CV en motivatiebrief en we kijken of er een match is.
 2. Kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt.
 3. Tweede gesprek met casus en assessment en het ontmoeten van toekomstige teamleden.
 4. Uitgebreid feedback op de casus en bij een goed gevoel gaan we samen praten over je contract.
 5. Warm welkom bij PAQT. Je inwerkperiode gaat van start en wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en jij je thuis voelt.

Hier mag je op rekenen

 • Ruimte voor creativiteit en experimenten

  Jij werkt bij PAQT aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf. Daar komt geen baas aan te pas.

 • Je gewaardeerd voelen

  Jij doet ertoe bij PAQT. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

 • De beste versie van jezelf zijn

  Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een carrièrepad dat bij jou past aan de hand van jouw ambition board.

 • Een prettige, veilige omgeving

  Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. En die gezelligheid is altijd vrijblijvend. We gaan open en respectvol met elkaar om. Voor vingerwijzen en zondebokken is er geen plaats.

Lees meer over onze collega's van PAQT

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Nieuwsgierig?

Plan een kennismaking en we geven je graag een rondleiding.

Bekijk onze vacatures

Plan een rondleiding

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 030 820 0358

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een rondleiding in te plannen.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin