Vacature

Senior PHP Developer (Laravel/Symfony)

 • 32 - 40 uur
 • Hybride

Wil je als onderdeel van een hecht en ervaren team aan complexe, innovatieve en kwalitatieve applicaties werken? En onze opdrachtgevers helpen om hun ambities waar te maken met slimme software? Dan heeft PAQT de baan die jij zoekt.

Solliciteer direct

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
IT Recruiter
Kelvin Verbeek - IT Recruiter PAQT

Toestemming(Vereist)

Wat ga je doen als senior PHP developer bij PAQT?

Als Senior PHP Developer neem je de technische leiding binnen complexe Laravel- en Symfony-projecten. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën naar concrete softwareoplossingen en bent het aanspreekpunt voor de software-ontwikkelingstrajecten die op de roadmap staan.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare code door toepassing van gestandaardiseerde modules/packages en het onderzoeken van nieuwe technieken. Door onze groei in zowel projecten als volwassenheid merken we binnen ons huidige development teams een steeds sterkere behoefte naar een Senior PHP Developer.

Je werkt nauw samen met onze Head of Technology. In een vroeg stadium van het project breng je jouw creativiteit, kennis en ervaring in om met het team te bepalen welke aanpak, structuur en technische uitvoering wordt gekozen om tot een elegante, effectieve oplossing te komen. Samen met het scrumteam lever je het programmeerwerk op tijd en binnen het beschikbare budget op. Je hebt een verbindende rol, waarin je altijd meedenkt en communiceert met de klant.

Team Falcon - php software ontwikkelen

Oftewel

 • Het technisch uitdenken van webapplicaties (architectuur, ERD, Use Cases, enz.)
 • Meewerken aan projectinschattingen en strakke backlog met je team en de product owner
 • Webapplicaties (Laravel en Symfony) programmeren volgens de kwaliteitsstandaarden van het team
 • Schrijven van tests (Unit, Feature en Browser tests) voor het testen van opgeleverd werk
 • Het verder uitbouwen van onze bibliotheek met nieuwe modules
 • Het periodiek evalueren en onderhouden van bestaande projecten
 • Code reviews uitvoeren en verwerken met collega’s
 • Stand-ups, Retrospectives en tweewekelijkse Kennissessies waarin ideeën rondom standaarden, verbeteringen, problemen worden uitgewisseld om zo elke dag een beetje beter te worden
 • Meedenken hoe we door innovaties ons bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen

Wat we jou bieden

Je krijgt een rustige werkomgeving en gaat werken aan mooie, gevarieerde projecten in verschillende branches. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je écht meebouwen. Je gaat (samen)werken in een hecht ontwikkelteam dat beschikt over gedegen technische kennis. Creativiteit wordt op prijs gesteld en je mag altijd met verbetervoorstellen komen. Graag zelfs.

Vanuit huis werken is geen probleem. De meeste teams zijn twee dagen op ons kantoor in Utrecht, dat van alle gemakken is voorzien. Van de compleet uitgeruste werkplekken in jullie teamruimte, tot aan een complete gameroom om even tussendoor te ontspannen. Werktijden zijn flexibel, rondom je dagstart en meetings beslis je zelf of je bijvoorbeeld eerder al begint dan je dagstart, of na de ochtendspits naar kantoor gaat.

Ook besteden we structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen. Ieder jaar ga je naar een conferentie naar keuze. Daarnaast worden interne kennissessies gegeven waar collega’s interessante onderwerpen toelichten.

Software ontwikkeling bij PAQT - ontwikkelaars

En verder bieden wij

 • Een fulltime baan (minimum 32 uur) met ruimte om jezelf te ontwikkelen middels een Persoonlijk Ontwikkel Plan;
 • Een belangrijke rol waarmee je echt een verschil maakt en waar je in kunt groeien;
 • Pensioenregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een thuiswerkvergoeding en budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;

Wie zoeken wij

We zoeken een teamlid dat samen met collega-developers, consultants en onze opdrachtgevers de mooiste oplossingen wil bedenken, bouwen en onderhouden. In nauwe samenwerking vertalen jij en je team de ambities van onze opdrachtgevers naar kwalitatieve software, die het probleem naadloos oplost. Die problemen zijn soms best complex, maar daar loop je eerder warm voor, dan voor weg. Je werkt secuur en doet liever twee tests teveel, dan eentje te weinig.

Backend developer Vincent

Daarbij vragen we

Sowieso

 • Aantoonbare ervaring als PHP developer bij een volwassen organisatie
 • Expert kennisniveau en ervaring met PHP
 • Een uitstekende basis in object georiënteerd programmeren en architectuur (UML, Design Patterns, DDD, SOLID)
 • Ervaring met tenminste één PHP framework (bijv. Laravel/Symfony)
 • Gedegen kennis van web technologieën (HTML5, MySQL, RESTful/SOAP webservices, AJAX, websockets)
 • Communicatief vaardig met een focus op het vertalen van concept naar functionele software architectuur

En liefst ook

 • Minimaal 5 jaar ervaring met Symfony/Laravel
 • Ervaring met het opzetten van onderhoudbare architecturen
 • Ervaring met Domain Driven Design
 • Ervaring met agile scrum
PAQT Maurits OnderNamen

Over PAQT

PAQT is de vaste techpartner van diverse soorten opdrachtgevers. We bedenken, bouwen en onderhouden software vanuit een bedrijfskundige visie. We werken langdurig samen met onze opdrachtgevers. Organisatiedoelstellingen zijn leidend voor de applicaties die we bedenken. We praten pas over techniek wanneer het team het strategisch belang van de oplossing volledig begrijpt. Dat inzicht creëert namelijk wederzijds begrip en daarmee de allerbeste oplossingen. Hetzelfde team blijft daarna eerste aanspreekpunt voor service, onderhoud en eventuele doorontwikkelingen. Met onze gestructureerde werkwijze creëren we oplossingen die impact maken. Want wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

PAQT, where code meets creativity.

Bij PAQT is code meer dan alleen syntax. PAQT is niet zomaar een softwarebedrijf, het is een plek waar jouw code echt verschil maakt. Waar je het werk van anderen makkelijker, zelfs beter maakt. Waar je problemen oplost, en ook meteen drie stappen vooruitdenkt.

Bij PAQT is gestructureerd werken de basis voor innovatie. En die structuur, daar gaan we ver in. Als de basis goed is, zijn problemen snel opgelost. En dan wordt het pas echt leuk. Dan gaat het verder dan programmeren. Bij PAQT krijg je alle ruimte om creatief te zijn en te experimenteren. We winnen niet voor niets prijzen met onze software.

Samenwerking is bij PAQT niet zomaar een woord, het is de backbone van de kwaliteit die we leveren. Door samen te werken en ideeën te delen, met elkaar en met de klant, bereiken we het beste eindresultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn. Jij maakt deel uit van ons zelforganiserende team en jouw bijdrage is essentieel voor het succes dat we samen behalen.

Bij PAQT moedigen we je aan om voortdurend relevant te blijven. Jouw drive om je te ontwikkelen en continu te verbeteren, houdt de software op de hoogste kwaliteit. En dus stellen we alles in het werk voor jouw ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelplan tot de befaamde ImPAQT days. Als jij blijft groeien, blijft PAQT dat ook.

Sleep
 • Leuke bedrijfsuitjes en borrels

  Uitje PAQT - klimmen

  Af en toe een echt leuk uitje en geregeld een informele borrel op kantoor.

 • Gezellig kantoor in Utrecht

  Twee devs overleggen

  De sfeer is informeel, rustig en we hebben uitstekende koffie en een verzorgde lunch.

 • Toffe gameruimte

  Gameroom PAQT

  Een dubbele PS5, race simulator en tafelvoetbal zorgen voor ontspanning.

 • Award winning projecten

  DIA Award PAQT

  Gouden Dutch Interactive Award voor beste online community.

 • Goed bereikbaar

  Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS. Met de auto 3 minuten vanaf de A12 afslag Kanaleneiland.

 • Kennissessies

  ImPAQT day bij PAQT

  Naast conferenties die je mag bijwonen worden ook interne kennissessies gegeven waar collega’s interessante onderwerpen toelichten.

 • Aandacht voor ontwikkeling

  PAQT Ionic vue

  We besteden structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen.

 • Hechte teams

  Team Falcon - php software ontwikkelen

  We werken in hechte teams die beschikken over gedegen technische kennis.

Arlon - PAQT Software
Ik ben hier gaan werken om nog meer te leren over het werken binnen professionele development bedrijven en om te leren hoe een code voor grote projecten goed en gestructureerd wordt opgezet. Daarnaast word ik hier gewaardeerd voor wie ik daadwerkelijk ben.
Arlon Manager Engineering
Ik wilde een volgende stap zetten in mijn carrière. Bij een bedrijf binnen stromen waar de processen op orde zijn en waar ik van kan leren. Dat is bij PAQT zeker het geval. Veel processen zijn goed ingericht die hebben bijgedragen om mijzelf weer een stapje te professionaliseren.
Elwin Klerkx Digital Transformation Consultant
PAQT Jos
Ik ben hier gaan werken, omdat PAQT duurzaamheid van de code boven snelheid stelt en een hoge mate van DoD heeft. Daarnaast zijn er binnen PAQT vele groei mogelijkheden die worden bevorderd om te nemen.
Jos Lead Developer
Kevin - Developer PAQT.com
De projecten hier zijn echt cool. Maar ook van zo’n hoog niveau, niet normaal. Dat merk je zodra je de code opent. Dan zie je dat er over alles goed is nagedacht. Alles waar ik dacht: ‘zou het zo werken?’, werkt zo. Het is altijd heel logisch gebouwd allemaal.
Kevin Developer

Interesse?

We hebben een gezellig kantoor waar altijd verse bonenkoffie met een stroopwafel klaarstaat, dagelijks zorgen we voor een goede lunch en regelmatig drinken we samen een biertje.

Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS, beide in 10 minuten. Met de auto 3 minuten vanaf de A12.

Lees hieronder hoe ons sollicitatieproces eruit ziet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Content marketeer Louis

Sollicitatieproces

 1. Je verstuurt je CV en motivatiebrief en we kijken of er een match is.
 2. Kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt.
 3. Tweede gesprek met casus en assessment en het ontmoeten van toekomstige teamleden.
 4. Uitgebreid feedback op de casus en bij een goed gevoel gaan we samen praten over je contract.
 5. Warm welkom bij PAQT. Je inwerkperiode gaat van start en wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en jij je thuis voelt.

Lees meer over onze collega's van PAQT

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Nieuwsgierig?

Plan een kennismaking en we geven je graag een rondleiding.

Bekijk onze vacatures

Plan een rondleiding

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 030 820 0358

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een rondleiding in te plannen.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin Verbeek - Recruiter
Toestemming(Vereist)