Vacature

Digital Strategy Consultant binnen een snelgroeiend softwarebedrijf

 • Full-time

Wil jij klanten helpen met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en oplossingen aan leveren in software en data & BI die hun échte probleem oplost? Wil jij onze opdrachtgevers adviseren, waarna dit advies ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd door óf onze software teams of door jezelf (of je consultancy collega’s) in BI oplossingen? En wil je werken voor klanten zoals Keystone, Imbema, het CCV, Daimani en Paradigma groep? En dat binnen een snelgroeiende data & BI en Software organisatie? Kom dan werken als Digital Strategy Consultant bij PAQT!

Solliciteer direct

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 19 67 18 10

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Joren Bozon
Data & BI expert

Toestemming(Vereist)

Als uitbreiding van PAQT  zijn wij op zoek naar een ervaren Digital Strategy Consultant die procesmatig sterk is onderlegd en kennis en affiniteit heeft met software en data & BI. Je bent in staat om zelfstandig projecten te begeleiden en data implementatie projecten aan te sturen.

Wie zijn we?

PAQT is al jaren ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. In alles wat we doen staan kwaliteit en professionaliteit centraal. Er werken bij ons 50 specialisten in 7 teams aan slimme, relevante en bedrijfskritische softwareoplossingen. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In een prettige en veilige omgeving. En met alle ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn.

Als vaste techpartner van onze opdrachtgevers bedenkt, bouwt en onderhoudt PAQT software vanuit een bedrijfskundige visie. We doorgronden de uitdagingen en ambities van de business en voorzien in alle specialisten, tools en certificeringen die nodig zijn voor succes. We begeleiden klanten in de vertaling en aanscherping van hun ambitie naar concrete oplossingen voor zowel maatwerk software als data & Business Intelligence. Vanuit bedrijfskundig en lean six sigma perspectief kijken we altijd naar de vraag achter de vraag. Ergens sámen een succes van maken, dat is wat ons inspireert. Organisatiedoelstellingen zijn leidend voor de applicaties die we bedenken. We praten pas over techniek wanneer het team het strategisch belang van de opdrachtgever volledig begrijpt. Dat inzicht creëert namelijk wederzijds begrip en daarmee de allerbeste oplossingen.

We werken langdurig samen met onze opdrachtgevers. Dat start al voorafgaand aan de bouw, wanneer onze teams de ambitie van de opdrachtgever onderzoeken en gezamenlijk de IT-strategie uitzetten. Vanuit die visie ontwikkelen we high-end oplossingen. Doelgericht, maar agile. Hetzelfde team blijft daarna eerste aanspreekpunt voor service, onderhoud en eventuele doorontwikkelingen.

Ons hele werkproces hebben we in 2021 onder de loep genomen en gestroomlijnd in een vaste werkwijze: Rise. Deze bewezen succesformule vormt de basis voor ons unieke samenwerkingsplatform, waarin teamleden en opdrachtgever vanuit één waarheid aan de oplossing werken. Efficiënt, volledig transparant en bewezen succesvol.

Zo creëren we oplossingen die impact maken. Want wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

PAQT – Go digital. Create impact.

Wat ga je doen als Digital Strategy Consultant ?

Je bent de rechterhand van onze opdrachtgevers. Je doorgrondt hun organisatie, schakelt met alle belanghebbenden, doet interviews, desk research en alles wat nodig is om een goed beeld te krijgen van de gap tussen ambitie en ‘de dag van nu’.

Je bouwt aan duurzame relaties waarin je onze opdrachtgevers ontzorgt met allerlei projecten op het gebied van software roadmaps, software implementaties en data & BI. We leveren dashboards, data warehousing, begeleiden implementaties en jouw toegevoegde waarde hierin is op het scherpst van de snede de klantwens vertalen en complexe problemen bij klanten oplossen. Dit doe je samen met de softwareteams van PAQT, leveranciers van standaard softwareoplossingen en de accountmanagers van PAQT. Dit alles om onze klanten naar een hoger niveau te brengen!

 

In het kort

Inventarisatie klantvraag & vertaling naar de juiste oplossing:

 • Het onderzoeken van proces-, informatie en dataproblemen bij nieuwe en bestaande klanten door ‘Lean six sigma brownpapersessies’;
 • Presentatie van de software en data adviezen aan belanghebbenden (directie, operationeel verantwoordelijken, onze scrum en data teams).

 

Ten behoeven van (maatwerk) software oplossingen:

 • Het opleveren van GAP analyses, ondersteund door UX designs (in samenwerking met een UX/UI designer) voor software trajecten;
 • Het schrijven van een plan van aanpak, t.b.v. IT business roadmap in lijn met de groei ambities van de klant.

 

Ten behoeven van data & BI oplossingen:

 • Projectmanagement: het begeleiden en ondersteunen van complexe data implementatietrajecten, met standaard software (ERP/CRM), maatwerk software en BI.
 • Inhoudelijk: het uitvoeren van data preparatie, data transformatie (ETL) en realiseren van BI dashboards (mede afhankelijke van je ervaring en affiniteit om gedeelte van je tijd de data ‘in te duiken’)
PAQT digital strategy consultant

Wat wij zoeken in jou

 • Je vindt het leuk om klanten naar een hoger niveau te brengen;
 • Je vindt het leuk om snel te schakelen en met een aantal projecten (zowel software als data) tegelijkertijd bezig te zijn;
 • Je kan je snel inleven in de vraagstukken en problemen van een organisatie, goed luisteren en ruime ervaring in het stellen van de juiste vragen
 • Je geeft graag een eerlijk advies, het juiste advies betreft de beste oplossing (zonder vooringenomenheid);
 • Je hebt gevoel voor techniek in de breedste zin van het woord;
 • Ook heb je gevoel voor software en data;
 • Je gaat altijd voor een 9 of meer, zeker als jij presenteert;
 • Je doet wat je zegt en komt zo altijd je afspraken na.

 

In het kort

 • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een consultancy of een omgeving waar software en/of data oplossingen worden geïmplementeerd, bij voorkeur in een project management/ consultant rol;
 • Je bent bedreven in het overtuigend schrijven en presenteren van adviezen;
 • Je hebt een ondernemende en bedrijfskundige instelling. Je vindt het leuk om lastige problemen op te lossen;
 • WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een afgeronde opleiding (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Het hebben van gedegen kennis van bestaande informatiesystemen is een pre;
 • Je hebt kennis van PowerBI, Excel en Powerpoint.

Wat krijg je van ons:

We bieden je een uitdagende baan waarbij je consultancy werk verricht op het hoogste niveau. Je werk speelt zich af op het scherpst van de snede binnen de IT wereld. Of het nu gaat om software advies of een BI implementatie, je werk heeft een grote impact op de bedrijfsvoering van je klant daarom schakel je bijna altijd met de directeur of leidinggevenden (C-level).

Binnen PAQT gebruiken we de kennis uit de Lean Six Sigma wereld en passen deze toe binnen de IT, dit noemen we Lean IT. We lopen hiermee voorop in de markt. En jij wordt opgeleid tot expert op dit snijvlak. Binnen 1 jaar wordt je intern opgeleid tot Green Belt, en na 2 jaar kom je in aanmerking voor de opleiding als Lean Six Sigma Black Belt.

Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om je te verdiepen in de wereld van data & BI, van data warehousing tot en met BI dashboards, zowel via opleidingen als zelfstudie.

En verder:

 • Een fulltime baan (40 uur) met ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een belangrijke rol waarmee je echt een verschil maakt;
 • Goed salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en 8% vakantiegeld;
 • Pensioen;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, zowel thuis als op kantoor;
 • Een thuiswerkvergoeding en budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • De mogelijkheid om te schenken aan goede doelen, direct vanuit je salaris en belastingvrij (en dat wordt door ons verdubbeld);
 • Een fijn kantoor om te werken, gezellige collega’s en leuke bedrijfsuitjes (digitaal en hopelijk snel ook weer in het echt).
Sleep
 • Ons kantoor in Utrecht

  Sluit je aan bij PAQT

  De sfeer is informeel, rustig en we hebben uitstekende koffie

 • Goed bereikbaar

  PAQT sluit je aan bij

  Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS. Met de auto 3 minuten vanaf de A12 afslag Kanaleneiland.

 • Aandacht voor ontwikkeling

  PAQT Ionic vue

  We besteden structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen.

 • Een hecht team

  PAQT slimme schil

  We werken in hechte teams die beschikken over gedegen technische kennis.

Interesse?

We hebben een gezellig kantoor waar altijd verse bonenkoffie met een stroopwafel klaarstaat, dagelijks zorgen we voor een goede lunch en regelmatig drinken we samen een biertje.

Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS, beide in 10 minuten. Met de auto 3 minuten vanaf de A12.

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag je CV.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Nieuwsgierig?

Plan een kennismaking en we geven je graag een rondleiding.