Vacature

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Front-end Developer (HTML/SCSS/LESS)?

Wil jij als als specialist user-interfaces onderdeel uitmaken van een hecht scrumteam? En onze opdrachtgevers helpen om hun ambities waar te maken met slimme software? Kom dan ook werken bij PAQT!

PAQT senior front-end developer

Solliciteren?

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 42 199 404, of stuur me een WhatsApp-bericht.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Germa Versteijnen
Head of People

Toestemming(Vereist)

Wie zijn we?

PAQT is al jaren ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. In alles wat we doen staan kwaliteit en professionaliteit centraal. Er werken bij ons 50 specialisten in 7 teams aan slimme, relevante en bedrijfskritische softwareoplossingen. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In een prettige en veilige omgeving. En met alle ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn.

Als vaste techpartner van onze opdrachtgevers bedenkt, bouwt en onderhoudt PAQT software vanuit een bedrijfskundige visie. Organisatiedoelstellingen zijn leidend voor de applicaties die we bedenken. We praten pas over techniek wanneer het team het strategisch belang van de opdrachtgever volledig begrijpt. Dat inzicht creëert namelijk wederzijds begrip en daarmee de allerbeste oplossingen.

We werken langdurig samen met onze opdrachtgevers. Dat start al voorafgaand aan de bouw, wanneer onze teams de ambitie van de opdrachtgever onderzoeken en gezamenlijk de IT-strategie uitzetten. Vanuit die visie ontwikkelen we high-end oplossingen. Doelgericht, maar agile. Hetzelfde team blijft daarna eerste aanspreekpunt voor service, onderhoud en eventuele doorontwikkelingen.

Ons hele werkproces hebben we in 2021 onder de loep genomen en gestroomlijnd in een vaste werkwijze: Rise. Deze bewezen succesformule vormt de basis voor ons unieke samenwerkingsplatform, waarin teamleden en opdrachtgever vanuit één waarheid aan de oplossing werken. Efficiënt, volledig transparant en bewezen succesvol.

Zo creëren we oplossingen die impact maken. Want wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

PAQT – Go digital. Create impact.

Wat wordt jouw rol als Senior Front-end Developer?

Als Senior Front-end Developer weet jij de balans de vinden tussen een esthetische en functionele web-interface waarbij de user experience bepalend is voor het design. Je optimaliseert webapplicaties voor gebruik met een smartphone. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën naar design en user-interfaces en bent het aanspreekpunt voor je collega’s hierin.

Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare componenten door toepassing van tools zoals Storybook en het onderzoeken van nieuwe technieken. Door onze groei in zowel projecten als volwassenheid merken we binnen ons huidige development teams  een steeds sterkere behoefte naar een Senior Front-end Developer.

Je werkt nauw samen met onze Head of Technology en leidt ons Front-end team. In een vroeg stadium van het project breng je jouw creativiteit, kennis en ervaring in om met het team te bepalen welke aanpak, structuur en technische uitvoering wordt gekozen om tot een elegante, effectieve oplossing te komen. Samen met het scrumteam lever je het programmeerwerk op tijd en binnen het beschikbare budget op. Je hebt een verbindende rol, waarin je actief meedenkt en communiceert met de klant.

Martijn PAQT

De werkzaamheden

 • Bepalen van de structuur en design van intuïtieve interfaces voor complexe maatwerk applicaties
 • Design systems en componenten maken door middel van tools zoals Storybook
 • Verantwoordelijk voor merkconsistentie in het hele ontwerp van een applicatie
 • Code reviews uitvoeren en verwerken met collega’s
 • Stand-ups, Retrospectives en tweewekelijkse Kennissessies waarin ideeën rondom standaarden, verbeteringen, problemen worden uitgewisseld om zo elke dag een beetje beter te worden
 • Meedenken hoe we door innovaties ons bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen
Sleep
 • Ons kantoor in Utrecht

  Sluit je aan bij PAQT

  De sfeer is informeel, rustig en we hebben uitstekende koffie

 • Goed bereikbaar

  PAQT sluit je aan bij

  Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS. Met de auto 3 minuten vanaf de A12 afslag Kanaleneiland.

 • Aandacht voor ontwikkeling

  PAQT Ionic vue

  We besteden structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen.

 • Een hecht team

  PAQT slimme schil

  We werken in hechte teams die beschikken over gedegen technische kennis

Vereiste werkervaring en kennis

 • Minimaal 5 jaar ervaring met technieken zoals Styled Components, HTML5, SCSS en LESS
 • Aantal jaar ervaring met grafische applicaties zoals Adobe Illustrator
 • Aantoonbare ervaring als Javascript developer bij een volwassen organisatie
 • Gedegen kennis van web technologieën (API’s, AJAX, websockets)
 • Communicatief vaardig met een focus op het vertalen van concept naar gebruiksvriendelijke interfaces

 

Gewenste kennis

 • Ervaring met frontend tools zoals Sketch, Balsamiq, Storybook, InVision
 • Je weet het verschil tussen responsive en adaptive design
 • Je bent bekend met de ‘key design principles’
 • Ervaring met Agile Scrum

Hoe we werken

Het is onze missie om digitalisering voor iedereen mogelijk en vooral makkelijk te maken. Door onze zeer gestructureerde werkwijze Rise en het samenwerkingsplatform PAQT.com is de status van een project voor alle betrokkenen volkomen transparant en begrijpelijk. De opdrachtgever heeft daardoor altijd inzicht en overzicht en houdt de regie.

Meer over werkwijze RISE

Wat bieden wij?

Je krijgt een rustige werkomgeving en gaat werken aan mooie, gevarieerde projecten in verschillende branches. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je écht meebouwen. Je gaat (samen)werken in een hecht ontwikkelteam dat beschikt over gedegen technische kennis. Creativiteit wordt op prijs gesteld en je mag altijd met verbetervoorstellen komen. Graag zelfs.

Ook besteden we structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen. Ieder jaar ga je naar een conferentie naar keuze. Daarnaast worden interne kennissessies gegeven waar collega’s interessante onderwerpen toelichten.

 

Op een rij

 • Een fulltime baan (minimum 32 uur) met ruimte om jezelf te ontwikkelen middels een Persoonlijk Ontwikkel Plan;
 • Een belangrijke rol waarmee je echt een verschil maakt en waar je in kunt groeien;
 • Goed salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en 8% vakantiegeld;
 • Pensioen;
 • Laptop van de zaak;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, zowel thuis als op kantoor;
 • Een thuiswerkvergoeding en budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;
 • De mogelijkheid om te schenken aan goede doelen, direct vanuit je salaris en belastingvrij (en dat wordt door ons verdubbeld);
 • Een fijn kantoor om te werken, gezellige collega’s en leuke bedrijfsuitjes.

 

Interesse?

Je gaat (samen)werken in ons zesde scrumteam dat beschikt over gedegen technische kennis. Iedereen heeft de wil om elke dag een stukje beter te worden in ons vak.

We hebben een gezellig kantoor met een gevulde koelkast, dagelijks zorgen we voor een lekkere lunch en regelmatig drinken we samen een zelfgebrouwen biertje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Nieuwsgierig?

Plan een kennismaking en we geven je graag een rondleiding.