Vacature newdays

Technical Consulant - newdays

 • 32 - 40 uur
 • newdays

Wil jij arbodiensten en HR-professionals helpen optimaal samen te werken dankzij ons connectiviteitsplatform? Met dit platform standaardiseren we de uitwisseling van gevoelige informatie op basis van SIVI en maken we het leven van onze gebruikers een stuk makkelijker. Dan hebben zij weer meer tijd voor de kern van hun werk; mensen helpen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Solliciteer direct

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65 of via Whatsapp:

Via het formulier hiernaast reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot snel!

Kelvin Verbeek
IT Recruiter
Kelvin

Toestemming(Vereist)

Wat doe je als Technical Consultant bij ons?

Als Technical Consultant bij newdays heb je grote accounts onder je hoede. Dit zijn de grootste arbodiensten van Nederland, die zonder uitzondering een koppelvraagstuk hebben met corporate klanten. Daar komt ons connectiviteitsplatform in het spel. Jij bent in de lead om implementatietrajecten op te starten met de accounts. Gedurende het traject begeleid je 3 teams: ons technische team, het team van de arbodienst en het team van de corporate klant. Bij de arbodienst heb je vooral contact met applicatiespecialisten en functioneel beheerders, bij de corporate klant heb je te maken met zowel de techneuten als de business. Je zorgt er daarbij voor dat de corporate partij zich écht geholpen voelt.

Onder jouw (bege)leiding werken alle partijen toe naar een succesvolle implementatie en koppeling. Je weet dus ook goed in te schatten wanneer je wie met elkaar aan tafel moet krijgen. Je kent het belang van juiste data. Je neemt zelf ook deel aan deze meetings – zo houd je een vinger aan de pols en weet je wat er speelt. Tijdens strategische en tactische meetings maak je opties inzichtelijk en zorg je ervoor dat keuzes gemaakt worden door de diverse stakeholders.

Wanneer een traject is afgerond, draag je de support over naar onze Care-afdeling. In de aanloop naar nieuwe projecten houd je je ook bezig met de acquisitie van nieuwe klanten en herken je nieuwe kansen bij bestaande klanten. Om een vliegende start te maken, krijg je begeleiding en op termijn meer verantwoordelijkheden. Zo groei je als persoon mee met de organisatie.

Tessa newdays

Oftewel

 • De accounts onder jouw hoede zijn arbodiensten;
 • Je houdt je klantenbestand warm en herkent kansen;
 • Je zorgt voor het beste integratie en dataresultaat;
 • Je gaat meegroeien met ons als snelgroeiende HR Tech Scale-up.

Wat we jou bieden

Je krijgt bij newdays volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Allereerst natuurlijk omdat je wordt uitgedaagd door je werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Maar ook door opleidingen te volgen en kennissessies en conferenties bij te wonen.

Vanuit huis werken is geen probleem. Onze teams zijn in ieder geval twee dagen op ons kantoor in Utrecht, dat van alle gemakken is voorzien. Van de compleet uitgeruste werkplekken in jullie teamruimte, tot aan een complete gameroom om even tussendoor te ontspannen. Werktijden zijn flexibel; rondom je meetings beslis je zelf of je bijvoorbeeld eerder al begint of na de ochtendspits naar kantoor gaat.

Een salaris- en functiehuis

Bij newdays verwachten een bovengemiddeld werkniveau. Je mag daarom ook een bijpassend bovengemiddeld salaris verwachten. Ons uitgangspunt is om boven het gemiddelde van de markt te betalen en zo méér dan marktconform te zijn. Elk jaar voeren wij een benchmark uit om daaraan te voldoen.
Als dochterbedrijf van PAQT, hanteren we een functie- en salarishuis dat is opgebouwd volgens de standaarden van branchevereniging de DDA. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van je functie, leeftijd, kennis en ervaring.
Het salaris bij deze functie ligt tussen 3.500 – 5.000 euro.

Arlon

En verder bieden wij

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, met je eigen Ambition Board, opleidingen en kennissessies
 • Een thuiswerkvergoeding en -budget
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Compleet verzorgde kantoorlunch (kleine eigen bijdrage)
 • 1x per maand onze imPAQT day, waarbij je je volledig kunt richten op je eigen ontwikkeling
 • PAQT-activiteiten: bijvoorbeeld een ski-trip, kerstborrel of een game night

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe Technical Consultant is een energiek persoon. In deze functie onderhoud je contact met verschillende typen mensen en meerdere soorten bedrijven, dus je kunt snel schakelen en staat stevig in de schoenen. Met jouw technische kennis kun je mensen goed adviseren op complexe onderwerpen, maar eerst wil je hun hulpvraag goed begrijpen. Heb je eenmaal een duidelijk beeld van het traject? Dan pak jij het liefst lekker door. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden kun je in begrijpelijke taal uitleggen wat de business case is van ons connectiviteitsplatform, zowel in presentaties als in schriftelijke adviezen.

Developer Barry op zijn werkplek

In het kort

 • Je hebt circa 4 tot 6 jaar ervaring in een functie zoals bijvoorbeeld technical consultant, implementatieconsultant, service delivery manager, BI consultant of een vergelijkbare rol
 • Ervaring met ERP/CRM-data en -implementaties
 • Ervaring met het beheren grote accounts

Over newdays

newdays is een dochterbedrijf van PAQT, een softwarehuis en scale-up uit Utrecht. We zijn winnaar van 5 FD Gazellen awards op rij. Met een team van 60 technisch specialisten werken we iedere dag aan innovatieve SaaS-applicaties die een positieve impact maken op het leven van honderdduizenden mensen. Dit doen we in opdracht van onze klanten. Eind 2022 verzelfstandigden we met PAQT.com ons ‘HR connectiviteitsplatform’. Het HR connectiviteitsplatform is het resultaat van meer dan 5 jaar ervaring in het ontsluiten, valideren en beheren van HR-data tussen softwaresystemen.

Een specialisatie in een nichemarkt met een enorm volume en veel toegevoegde waarde. Newdays biedt het platform als SaaS-dienst aan HR-dienstverleners aan. Met ons platform is het bijvoorbeeld voor arbodiensten veel makkelijker om HR gegevens te synchroniseren tussen hun eigen systemen en tientallen externe HR systemen die in de markt verkrijgbaar zijn.

Ons kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS, beide in 10 minuten. Met de auto 3 minuten vanaf de A12. Op kantoor heeft elk team zijn eigen ruimte, maar is het open genoeg dat je elkaar toch eenvoudig kunt opzoeken. De lunchruimte heeft een luxe koffieapparaat dat verse bonen maalt voor ieder kopje. Lunchen doen we samen bij de keuken, gezellig aan tafel. Aan de lekkere trek is ook gedacht: een stroopwafel, zakje chips of fruit is namelijk altijd wel in de buurt. De koelkast heeft altijd verschillende dranken koud staan, met natuurlijk ook een biertje of glas wijn voor het vieren van een succes of het einde van de week!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in overweging genomen.

Sleep
 • Leuke bedrijfsuitjes en borrels

  Footy - PAQT

  Af en toe een echt leuk uitje en geregeld een informele borrel op kantoor.

 • Gezellig kantoor in Utrecht

  Consultant en PO in bespreking - PAQT

  De sfeer is informeel, rustig en we hebben uitstekende koffie en een verzorgde lunch.

 • Toffe gameruimte

  Gameroom PAQT

  Een dubbele PS5, race simulator en tafelvoetbal zorgen voor ontspanning.

 • Award winning projecten

  DIA Award PAQT

  Gouden Dutch Interactive Award voor beste online community.

 • Goed bereikbaar

  PAQT - php developer Mannes

  Het kantoor is erg goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Utrecht of openbaar vervoer vanaf CS. Met de auto 3 minuten vanaf de A12 afslag Kanaleneiland.

 • Kennissessies

  ImPAQT day bij PAQT

  Naast conferenties die je mag bijwonen worden ook interne kennissessies gegeven waar collega’s interessante onderwerpen toelichten.

 • Aandacht voor ontwikkeling

  Vincent en Lana in gesprek over software

  We besteden structureel tijd aan individuele opleidingen om nieuwe technieken te leren kennen.

 • Hechte teams

  Tom en Marko

  We werken in hechte teams die beschikken over gedegen technische kennis.

Jos
Ik ben hier gaan werken, omdat PAQT duurzaamheid van de code boven snelheid stelt en een hoge mate van DoD heeft. Daarnaast zijn er binnen PAQT vele groei mogelijkheden die worden bevorderd om te nemen.
Jos Lead Developer
Arlon
Ik ben hier gaan werken om nog meer te leren over het werken binnen professionele development bedrijven en om te leren hoe een code voor grote projecten goed en gestructureerd wordt opgezet. Daarnaast word ik hier gewaardeerd voor wie ik daadwerkelijk ben.
Arlon Manager Engineering

Sollicitatieproces

 1. Je verstuurt je CV en motivatiebrief en we kijken of er een match is.
 2. Kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt.
 3. Tweede gesprek en het ontmoeten van toekomstige teamleden.
 4. Na afloop krijgt je PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) opgestuurd om in te vullen.
 5. Uitgebreid feedback op de PPA en bij een goed gevoel gaan we samen praten over je contract.
 6. Warm welkom bij PAQT. Je inwerkperiode gaat van start en wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en jij je thuis voelt.

Hier mag je op rekenen

 • Ruimte voor creativiteit en experimenten

  Jij werkt bij PAQT aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf. Daar komt geen baas aan te pas.

 • Je gewaardeerd voelen

  Jij doet ertoe bij PAQT. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

 • De beste versie van jezelf zijn

  Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een carrièrepad dat bij jou past aan de hand van jouw ambition board.

 • Een prettige, veilige omgeving

  Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. En die gezelligheid is altijd vrijblijvend. We gaan open en respectvol met elkaar om. Voor vingerwijzen en zondebokken is er geen plaats.

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Nieuwsgierig?

Plan een kennismaking en we geven je graag een rondleiding.

Bekijk onze vacatures

Plan een rondleiding

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 030 820 0358

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een rondleiding in te plannen.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin
Toestemming(Vereist)