Go digital
Create impact

PAQT bedenkt, bouwt én onderhoudt de allerbeste softwareoplossingen in de markt. Voor jou, of voor jouw klanten. Met meer dan 60 gedreven professionals staan we als techpartner aan je zijde. Ontdek het geheim van succesvol samen software ontwikkelen.

Home - Jorick PAQT

Onze missie? High end software bouwen die het leven van miljoenen mensen beter maakt.

Succesvolle software bouw je nooit alleen. Het is intensief teamwork. We onderzoeken, analyseren en maken plannen die we continu bijschaven tijdens onze reis. Lanceer jezelf naar grote hoogte, samen met onze teams van bedrijfskundige consultants, UX-designers en ontwikkelaars.

Neem nu contact met ons op

Voor wie wij werken

PAQT ontwikkelt software voor organisaties die het zelf gebruiken, óf de oplossing verkopen aan hun klanten. Wij geloven dat goede software het verschil maakt. Hoe? Dat verschilt per case. We geven je graag wat voorbeelden. Bekijk hoe maatwerk software het leven van miljoenen mensen beter maakt.

Bekijk hier al onze cases

Trusted by

Van idee tot implementatie.
En nog lang daarna.

Welke maatwerk softwareoplossing je ook zoekt, PAQT staat je bij als jouw persoonlijke techpartner. We adviseren, onderzoeken, bedenken en bouwen. Gestructureerd, vanuit een positieve business case en volgens onze bewezen werkwijze. Ook na implementatie houdt jouw eigen PAQT team alles up to date, en ontwikkelen we desgewenst door. Ontdek wat samenwerken écht betekent.

Video paraDIGMA - FITanalyse PAQT
Teamdriver An
“De samenwerking werd echt een gezamenlijke zoektocht voor zowel de korte als de lange termijn. Niet alleen de vraag ‘wat bouwen we nu?’, maar ook: ‘hoe bouwen we iets nu, zodat we daar in de toekomst profijt van hebben als we verder willen?'."
An Geenen Product Owner/Expert bij Teamdriver
Met dit toekomstbestendige platform hebben we alle ruimte om de komende jaren internationaal flink op te schalen.
Bas Pardoel Managing Director
PAQT Hollister Paul Albers
De samenwerking met PAQT is zeer plezierig. Zij denken vanaf het begin mee, zijn laagdrempelig, professioneel en zeer toegewijd om echt een verschil te maken.
Paul Albers Regional programs & services manager Central Europe

Bewezen kwaliteit

Kwaliteit beweren is één, het bewijzen is twee. Daarom zijn wij ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Ook zetten wij ons via diverse vakverenigingen in voor verdere professionalisering van de branche.

Onze standaarden

Onze succesvolle werkwijze

Onze unieke werkwijze Rise is gebaseerd op 34 bewezen succesfactoren voor goede software. Met vier duidelijke pijlers werken we gestructureerd aan jouw oplossing. We doorgronden je probleem, geven ideeën vorm en maken een transparant plan van aanpak. Zo werken we efficiënt naar een succesvolle implementatie van jouw softwareapplicatie.

Meer over onze succesformule Rise

Keep it up

Ook na de implementatie blijven we graag jouw techpartner. Om die langdurige samenwerking makkelijk te maken, werken we vanaf de start met ons eigen PAQT samenwerkingsplatform. Eén overzichtelijk dashboard, met één waarheid. De plek waar je volkomen transparant met ontwikkelaars, consultants en andere stakeholders samenwerkt. Van strategie tot implementatie. En nog lang daarna.

Ontdek het platform

60+ professionals in topteams

Onze ervaren teams bestaande uit business consultants, UX-designers en ontwikkelaars gaan voor je door het vuur. Vanaf de eerste briefing zijn ze betrokken, zodat ze niet zomaar iets bouwen, maar het strategisch belang van jouw oplossing volledig begrijpen. Als één team, waar jij als opdrachtgever een belangrijk onderdeel van bent, maken we jouw ambities samen waar.

Maurits PAQT - profiel foto

Hoe weet je waar voor jou de kansen liggen?

Ben je benieuwd wat maatwerk software voor jou specifieke situatie kan opleveren? Kom erachter in een workshop waar je met twee softwarespecialisten gaat kijken naar je businesscase. Zo krijg je inzicht in de investering en het rendement van een IT-traject en weet je waar voor jou de kansen liggen.

Lees meer over de gratis workshop

Nieuws en inspiratie

Meer inspiratie

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
PAQT ambitie

Wat is jouw ambitie?

Vertel ons je doelen en we gaan samen van start.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf